PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quilòmetres solidaris

Alfredo Corralero passa per Andorra amb un repte que uneix l’esport i la solidaritat

Per EL PERIÒDIC

Corralero durant el seu pas per la parròquia d’Encamp.
Corralero durant el seu pas per la parròquia d’Encamp. | EL PERIÒDIC
El passat 1 de juny, el voluntari Alfredo Corralero va iniciar el repte 3.600km solidaris de la Fundació Dr. Ivan Mañero que té com a objectiu la recaptació de fons per donar suport a la creació i posada en marxa d’un centre de salut a Bisselanca, Biombo, Guinea Bissau.
 
El corredor amateur i voluntari de la fundació porta ja més de mes i mig de repte i més de 3.000 quilòmetres superats amb valentia i esforç. Alfredo va passar dissabte pel Principat d’Andorra, on va ser acollit a Encamp i va poder descansar i recarregar piles per continuar així amb el repte.
 
Alfredo ha aconseguit ja els dos primers punts cardinals que marcaven el recorregut, Cabo Touriñán com el punt més a l’oest de la península i Estaca de Bares com el punt més al nord. El proper dissabte espera arribar al seu destí, el Cap de Creus on donarà per finalitzat aquest sacrificat repte solidari.
 
Per estar al dia de les anècdotes que viu el nostre protagonista en cadascuna de les etapes, podeu seguir el repte 3.600km solidaris a http://3600kmsolidarios.org/
Es tracta d’un projecte de la Fundació Dr. Ivan Mañero que uneix els valors de l’esport i la solidaritat. El voluntari Alfredo Corralero, protagonitza aquest repte esportiu que consisteix en unir corrent, en menys de dos mesos, els quatre punts cardinals més distants de la península Ibèrica, partint del Cabo de Tarifa a Andalusia fins arribar al Cabo de Touriñán a Galícia, per després iniciar la ruta des d’Estaca de Bares a Galícia i finalitzar al Cap de Creus pel GR-11, a Catalunya. El projecte té com a objectiu la recaptació de fons per donar suport a la creació i posada en marxa d’un centre de salut a Bisselanca, Biombo, Guinea Bissau.
 
El Dr Ivan Mañero és un cirurgià plàstic que porta al món de la solidaritat i la cooperació més de 20 anys. Fruit d’aquesta experiència va néixer l’ONG AMIC (Associació Mèdica per a la Infància a Catalunya) i la Fundació Dr. Ivan Mañero amb les que porta més de 12 anys lluitant per millorar la situació d’extrema pobresa en què es troben dones i nens dels països menys desenvolupats com Guinea Bissau. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT