PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La canalla es podrà fer un tractament facial

El nou espai per a infants, Likids, espera rebre la visita de 25.000 nens durant el primer any / La zona ofereix activitats de lleure i confort, tractaments de bellesa i disposa de l’acompanyament de monitors

Per ESTEFANIA GRACIA

El nou espai termal per a nens Likids.
El nou espai termal per a nens Likids. | CALDEA-INÚU
Caldea-Inúu va inaugurar ahir un nou espai per a la canalla, Likids, on els més menuts podran viure de primera mà alguns dels serveis que el centre termolúdic ja ofereix als adults, com relaxar-se en uns llits d’aigua, sentir el bombolleig d’un jacuzzi o tenir una pell més fina –si cap– amb tractaments facials, massatges als peus o manicures. 
 
El director general de Caldea-Inúu, Miguel Pedregal, va destacar que sent «conscients de la importància que tenen les famílies dins del turisme d’Andorra hem fet aquest espai perquè tant adults com nens puguin gaudir d’una bona estància». A més, «l’espai proporciona un doble benefici: els nens poden tenir un primer contacte amb les aigües termals i els pares poden gaudir de la part adulta amb més tranquil·litat». 
 
Amb el nou espai s’espera que en el primer any de servei entrin uns 25.000 nens. I segons Pedregal, una de les avantatges «que té el projecte és que és una forma de que els nens siguin clients de Caldea des de la seva infància i puguin seguir venint ja de més adults».
 
La inversió per dur a terme Likids ha sigut de mig milió d’euros. I amb les característiques que s’han establert, el director de Caldea-Inúu va assegurar que es tracta «de l’únic espai termal que es dedica exclusivament als nens i amb serveis propis d’un spa o zona termal». Altres activitats que ofereix Likids són: sessions de ioga, relaxació amb contes i una zona de joc amb dunes de material suau, entre altres. En total, Likids es composa d’uns 400 m2 i disposa d’una barana de vidre per  la que els nens poden veure la resta d’espais de Caldea. 
 
Pedregal va destacar que una de les prioritats del nou espai és la seguretat. Per aquest motiu, a la zona sempre hi haurà monitors que a part d’acompanyar als infants els faran l’estada més amena. A més, «els pares hauran d’estar totalment localitzables i dins del recinte per si en algun moment arribés a passar alguna cosa», va matisar el director. 
 
L’entrada a Likids, que s’inclou en l’entrada normal de Caldea, és de tres hores, i les tarifes varien en funció de les edats i de si són anticipades o no. Aquestes oscil·len entre els 12,50 i 26 euros. L’espai és per a nens de tres a vuit anys. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT