PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc iniciarà la pretemporada el proper 24 d’agost

De moment formen la plantilla deu jugadors i en principi es busca un exterior per tancar-la

Per Iván Moure

Thanasis Antetokounmpo, l'últim en arribar al MoraBanc, esmaixa en un partit amb els Knicks contra els Suns.
Thanasis Antetokounmpo, l'últim en arribar al MoraBanc, esmaixa en un partit amb els Knicks contra els Suns. | FACEBOOK
Joan Peñarroya ha citat els jugadors que formaran el projecte del MoraBanc Andorra 2016-2017 el pròxim dimecres 24 d’agost. En menys de dues setmanes s’acaben les vacances per a la plantilla, que els dos dies previs se sotmetran a les rutinàries revisions mèdiques.
 
Els citats, ara per ara, són  Guille Colom, Andrew Albicy, Thomas Schreiner, David Navarro, David Jenínek, Beka Burjanadze, Thanasis Antetokounmpo, Nacho Martín, Oliver Stevic i Giorgi Shermadini. En principi, falta encara un jugador per acabar de definir una plantilla composat per onze efectius. Es busca un exterior i el futur de Sergi Pino i Daniel Clark és encara incert, però tot apunta a que acabaran desvinculats.
 
Durant la pretemporada hi ha planificats set partits: dos amistosos a Sant Joan de Vilatorta –València o Sevilla i Barça–el 3 i 4 de setembre, un a l’Alguaire contra el CAI el 9, un a Pons contra el Bilbao el 17 i un a Platja d’Aro davant la Penya el 25. La semifinal de la Lliga Catalana ACB serà el 28 davant el Manresa i en la possible final l’endemà contra Barça o Penya. «És un pretemporada completa que permetrà anar creixent mica en mica i fer compatible el treball tàctic amb la càrrega física», va apunta el director general del club, Francesc Solana. Shermadini, Burjanadze i Schreiner es reincorporen la darrera setmana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT