La Seu d'Urgell

Bons resultats dels palistes més joves del Cadí CK

La canoista del Cadí CK Annebel Van der Knijff suma una nova medalla en competició internacional

Per EL PERIÒDIC

Laia Sorribas.
Laia Sorribas. | RADIOSEU
La canoista del Cadí CK Annebel Van der Knijff ja té una nova medalla en competició internacional: una insígnia de plata de patrulles C1F U23 als Mundials Júnior i U23 que s’han celebrat aquest cap de setmana passat a Solkan (Eslovènia). L’esportista urgellenca va obtenir el subcampionat formant equip amb les basques Miren Lazkano i Klara Olazabal, segons informa RàdioSeu.

Nil Garcia, que ha format part de l’equip de patrulles K1 júnior masculí, també ha aconseguit la medalla de plata. Garcia va formar equip amb Eneko Auzmendi i Manuel Ochoa.

En l’Europeu també ha destacat Laia Sorribes, que s’ha fet amb una doble medalla de bronze en K1 femení U23: tant a nivell individual com en patrulles. La palista de Ponts va ser tercera a la final,  i va repetir el resultat a la prova d’equips, al costat de Júlia Cuchi i Irene Egües.

A més, el palista Miquel Travé va ser novè a la final de C1 júnior masculí.