PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Borja Thyssen trasllada la seva residència a Londres

La baronessa, que estrena museu, mantindrà el seu domicili a Escaldes

Per EL PERIÒDIC

Borja Thyssen, a Andorra.
Borja Thyssen, a Andorra. | TONY LARA
El fill de la baronessa Thyssen es trasllada a Londres, en detriment d’Andorra. Borja deixa de constar com a resident al Principat per marxar al Regne Unit amb tota la família, de la que ha estat separat el darrer any. Malgrat la partida del seu primogènit, la comúnament coneguda com a Tita Cervera mantindrà el seu domicili a Escaldes-Engordany on el pròxim hivern, a més, obrirà un nou museu per mostrar part de la seva col·lecció, que gestionarà amb el seu nebot.
 
Quan encara no fa dos anys de la seva instal·lació a un domicili contigu al de la seva mare a la població escaldenca, Borja Thyssen torna a canviar de casa. El fill de la baronessa ha llogat un nou habitatge a la capital britànica, on s’ha traslladat a viure amb la seva esposa, Blanca Cuesta, i els seus quatre fills, després d’estar-se un any allunyats per motius laborals.
 
Carmen Cervera, que segons el diari espanyol ABC està contristada per la partida de la família, s’hauria plantejat, segons el rotatiu, marxar també cap al nord. Per ara, no obstant, l’aristòcrata no ha confirmat aquesta voluntat. De fet, té projectes importants al Principat de cara a la propera tardor. Juntament amb el seu nebot, portarà a Andorra part de les seves col·leccions d’art. 
 
La previsió és que el Museu Carmen Thyssen Andorra obri les seves portes el mes de febrer del 2017. L’Hotel Valira és la ubicació triada per a les mostres. Les exposicions, així com l’horari de visita, s’aniran determinant en funció del tipus de turisme i els seus moviments. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT