PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Esbart Dansaire no passa a la final del Festival de Dansa

El representant andorrà viu una participació històrica a Corea del sud

Per El Periòdic

Ball de La Consòrcia de l’Esbart Dansaire el dimarts de Carnaval.
Ball de La Consòrcia de l’Esbart Dansaire el dimarts de Carnaval. | FACEBOOK
L’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella no va ser seleccionat per a la final del Chenan World Competition 2016 –ni en solo ni en duet– corresponent al Festival Internacional de Dansa 2016 que ha comptat amb la participació de grups de vint països d’arreu del món.
 
La ciutat de Corea del Sud de Cheonan va ser l’amfitriona d’aquest espectacle que per al representant del Principant va ser històrica. «No ens hem classificat però el més important és haver assolit el nostre somni: actuar tan lluny de casa, representar el nostre país i donar a conèixer Andorra a tot el món», va assegurar el grup al seu mur de facebook. 
 
De fet, han actuat al llarg d’una setmana pels carrers d’una ciutat bolcada en aquest esdeveniments i amb milers d’espectadors i uns escenaris de més de 400 metres. La repercussió mediàtica no va faltar –com es pot apreciar a la fotografia– i fins i tot la televisió coreana es va fer ressò de la participació de l’Esbart Dansaire. Fins i tot l’alcalde va interactuar amb els balladors del grup andorrà durant el festival.
 
Després d’una aventura que va començar el 26 de setembre i va acabar diumenge, l’Esbart agraeix poder viure aquesta experiència: «Ens ajudarà segur a seguir creixent i exportar la nostra cultura arreu del món. Això no ha acabat, només acaba de començar», diu amb orgull el grup.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT