PUBLICITAT

Andorra La Vella

El guanyador del Carles Sabater actua a la capital

Quim Salvat amenitza la darrera edició del Correllengua nacional

Per EL PERIÒDIC

| MARICEL BLANCH
Quim Salvat, el guanyador del darrer Premi Carles Sabater en la categoria de cançó en català, oferirà aquest dissabte, a les 22.00 hores, un concert al Teatre Comunal. L’actuació s’emmarca en el vuitè Correllengua nacional i la setena edició realitzada al Pas de la Casa. 
 
Salvat va guanyar els 2.000 euros del premi amb Gracies, un homenatge a tots els que han compartir el camí amb l’autor i els que li han donat suport durant la seva trajectòria. Gràcies és una cançó de rock. Tot i això, Salvat reconeix que li agrada tocar estils diferents, malgrat que a l’hora de buscar-se una etiqueta es decanta més pel pop-rock.  
 
El Correllengua / Aquest dissabte se celebrarà una nova edició del Correllengua nacional, i per aquest motiu, s’ha previst a la plaça del Consell General d’Andorra la Vella un calendari d’actes al llarg del dia, des de les 11.00 hores a les 15.30, amb projeccions de cinema, jocs lingüístics i culturals per a totes les edats, una jornada castellera de luxe, un concurs d’embarbussaments o un campionat d’scrabble i berenars populars, a banda del concert de Salvat. 
 
A més, cap a les 16.30 hores s’ha previst la projecció de la pel·lícula Vicky, el víking al Teatre Comunal. Tot i això, al Pas de la Casa, el Correllengua se celebrarà divendres a partir de les 15.00 hores al Centre d’autoaprenentatge de català. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT