PUBLICITAT

Ordino

El trio Va de Corda traspassa l’època barroca de Bach a Ordino

La formació protagonitza el segon concert amb més de 60 persones com a públic

Per EL PERIÒDIC

La formació Va de Corda durant el concert d’ahir.
La formació Va de Corda durant el concert d’ahir. | ANA / J. R.
L’església parroquial d’Ordino va acollir ahir el segon concert del 34è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà. Una seixantena de persones van gaudir de l’actuació de la formació Va de Corda, un trio sorgit de l’ONCA Bàsic que compta amb tres professors de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella i que, a més, actuen com a col·laboradors de la Fundació ONCA. 
 
El concert va repassar diferents moments de la història de la música compresos entre l’època barroca i la música del segle XIX. Jordi Albelda al violí, i Sílvia Garcia i Eva Santamargarita a les violes van ser els protagonistes de la jornada amb el programa Cordes a la tardor, un repertori que s’inicia a l’època barroca amb quatre invencions de Bach, conegudes com a Invencions a dues i tres veus. 
 
El concert va seguir amb el Divertimento núm.1 en sol major de Leopold Mozart, pare de Wolfgang Amadeus, i va continuar amb el Trio en sol major op. 25 de Dancla i el Trio en do major, op. 74 de Dvorák, dues peces molt reconegudes durant l’època romàntica. Per últim, va sonar el sostenuto-allegro agitato del Trio núm.1 en la menor, op. 77b de Reguer. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT