PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lectura dramatitzada de l’obra ‘Refugiats’

Els participants han hagut d’acreditar un cert recorregut teatral

Per El Periòdic

Lectura dramatitzada durant un moment de l’obra ‘Refugiats’.
Lectura dramatitzada durant un moment de l’obra ‘Refugiats’. | ANA / M.B.
Un grup de set actors i actrius andorrans van formar part de la lectura dramatitzada de Refugiats, una obra de Sergi Pompermayer, que explica la situació sobre la manipulació que es viu als camps de refugiats des del punt de vista dels mitjans de comunicació i les institucions polítiques. Els participants van ser escollits mitjançant un càsting obert que requeria un domini d’un cert recorregut interpretatiu, ja que així ho requereix aquest tipus de format, segons va explicar un dels directors artístics de l’Escena Nacional d’Andorra i director de l’obra Alfons Casal.
 
‘Reality show’ / L’obra s’emmarca dins un programa de televisió similar a un reality show que es desenvolupa dins el conflicte bèl·lic amb les víctimes com a protagonistes. Casal va explicar que un dels objectius de l’ENA (la plataforma artística impulsada pel Govern, la Fundació Crèdit Andorrà i el Comú de la Massana) és obrir portes a propostes que no són gaire recurrents al país.
 
Per la seva banda, l’altre director de l’obra, Joan Hernández, va mostrar-se molt satisfet pel fet que la temporada «hagi finalitzat d’aquesta manera, amb una convocatòria més oberta i amb una mescla d’actors de diferents mons de la interpretació».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT