PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra participa amb divuit atletes als Jocs de Reus

Els representants nacionals participen a la competició de natació i bàsquet

Per JOAN JOSEP BLASCO

La delegació andorrana que hi participarà, ahir abans de desplaçar-se cap a la capital del Baix Camp.
La delegació andorrana que hi participarà, ahir abans de desplaçar-se cap a la capital del Baix Camp. | Maricel Blanch
Andorra sempre ha estat representada als Jocs d’Special Olympics. Demà s’inicien a Reus i el Principat comptarà amb la presència de divuit esportistes, participant en dues disciplines, natació i bàsquet. Hi competeixen un miler d’atletes de divuit països i en l’organització hi són presents 450 voluntaris, amb previsió de 4.000 espectadors durant els tres dies de l’esdeveniment.
 
En el calendari els esports integrats són bàsquet masculí, femení i unificat; tennis, natació, pàdel, gimnàstica rítmica i proves motrius. A la piscina els andorrans participaran en els estils lliure, esquena i relleus, mentre que en l’esport de la cistella ho fan en el nivell intermig. A la competició de natació hi són per part andorrana Coraima Parrilla, Aina Baron, Sandra Maraksi, Nàdia Roser, Manel Fargas, Nelson Gonçaves, Jordi Tarifa i Marc Llorach. En bàsquet ho faran Marc Vilarrubla, David Ramon, Albert Morales, José Rozas, Cristian de Sousa, Gerard Amat, Jesús López, Ruben López, Jennifer Vilches i Xavi Sànchez. Demà es realitzen proves classificatòries i la cerimònia d’inauguració.
 
L’objectiu de la delegació del Principat serà «guanyar, com sempre ho fem quan competim. Tenim moltes possibilitats d’aconseguir medalles, sobretot en bàsquet. En natació també hi ha moltes expectatives posades en les proves d’estil lliure», indica Isaac Benlluch, director esportiu d’Special Olympics Andorra.
PUBLICITAT
PUBLICITAT