PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

1.344 controls d’alcohol durant la campanya de Nadal

La Policia efectua 33 detencions per superar la taxa en sang permesa

Per El Periòdic

Un Policia efectua el control d’alcoholèmia a un conductor.
Un Policia efectua el control d’alcoholèmia a un conductor. | El Periòdic
El Cos de Policia ha finalitzat la campanya de controls preventius d’alcoholèmia/droga –realitzada durant els mesos de desembre i gener– amb un total de 1.344 controls. D’aquests, 1.300 han donat un resultat negatiu i 44 un resultat positiu. El percentatge és del 3’27% de positius en relació als controls efectuats.
 
A més, dels 44 controls positius, vuit han comportat sancions administratives (taxa d’alcohol dins la franja de 0,51 g/l a 0,80 g/l), 33 han resultat en detenció (taxa d’alcohol superior a 0’80 g/l) i tres han finalitzat en detenció per conducció sota l’efecte de drogues. 
 
Nou implicacions en accidents / Del total de conductors detinguts, nou han estat involucrats en accidents de circulació de danys materials i cap a resultat implicat en accidents amb ferits. 
 
Controls per franja horària / La franja horària amb més detencions i controls durant la campanya preventiva ha estat entre les deu de la nit i les sis de la matinada, ja que durant aquest període la Policia ha realitzat 538 controls, set sancions i 29 detencions.
Mentre que entre les sis de la matinada i les dues de la tarda la Policia ha fet 461 controls, una sanció i cinc detencions. Entre les dues de la tarda i les deu de la nit el cos ha efectuat 345 controls, cap sanció i dos detencions. 
 
edat / Pel que fa a les franges d’edat dels conductors detinguts (tres dones i 33 homes), 12 tenen una edat entre 18 i 25 anys, 13 entre 26 i 40 anys i 11 tenen una edat superior als 40 anys. Tanmateix, del total de detinguts, tres són no-residents i 33 tenen la seva residència al Principat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT