PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Carnaval deixa xifres rècord a Vallnord i Grandvalira

El bon temps fa que se superi l’assistència de l’any passat

Per Marc Solanes

Cua d’esquiadors a Arinsal a finals del mes de gener.
Cua d’esquiadors a Arinsal a finals del mes de gener. | Emilio Prenas
Els usuaris de les principals estacions d’esquí del país durant la darrera setmana van superar les xifres del mateix període de l’any passat. Tant a Grandvalira com a Vallnord es van mostrar «més que satisfets» per la quantitat de visitants que van arribar al Principat amb la voluntat d’esquiar durant aquests darrers dies. 
 
12.000 usuaris / En el cas de Vallnord, el passat dissabte 25 de febrer es va registrar la «màxima assistència de tota la temporada», amb un total de 12.000 usuaris. Fonts de l’estació d’esquí van mostrar una «enorme satisfacció» pel que fa al desenvolupament de la darrera setmana, quan s’ha pogut oferir el 100% de les pistes als visitants amb més de dos metres de gruix en alguns punts del domini. A més, també van expressar que el bon temps «ha esperonat a la gent a venir a esquiar», un fet que s’ha notat especialment durant el cap de setmana. Des del dissabte 18 de febrer fins ahir es van registrar més de 90.000 usuaris, unes xifres més que positives.
 
En el cas de Grandvalira, fonts properes van comunicar un «molt bon balanç del període de Carnaval». En comparació amb l’afluència registrada durant el mateix període de l’any passat, van manifestar que «el nombre d’usuaris ha estat lleugerament superior», tot i que la temporada passada «ja va ser molt bona». Pel que fa a l’origen dels visitants, des de l’estació van destacar el públic de proximitat, especialment de Catalunya i del sud de França, nacionalitat que ha estat molt nombrosa degut a la falta de neu de les estacions del país al principi de la temporada. A més, també van destacar l’increment de clients provinents d’Espanya, Regne Unit, Rússia i el nord d’Europa.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT