PUBLICITAT

La Massana

L’escalada i la bicicleta de descens s’incorporen als campus esportius

Els comuns mantenen les propostes que tenen bona acceptació, com la volta a Andorra a peu

Per EL PERIÒDIC

Un moment de la presentació dels campus esportius.
Un moment de la presentació dels campus esportius. | COMÚ DE LA MASSANA
Els campus esportius que ofereixen els set comuns arriben aquest any a les sis activitats amb les novetats de l’escalada i la bicicleta de descens. Les propostes estan adreçades a joves d’entre 12 i 17 anys. 
 
Segons va explicar ahir la consellera d’Educació, Joventut i Esports de la Massana, Natàlia Cusnir, en representació de les set corporacions, s’ha intentat adaptar els campus «als gustos del jovent i que tothom tingui una o diverses activitats que li agradin». 
 
Aquest any es mantenen les propostes que tenen bona acceptació, com la volta a Andorra a peu, vela, tennis i pàdel, i vòlei platja (amb l’opció de combinar-ho amb un curs d’anglès). I segons informa l’ANA, les dues noves activitats són: els campus d’escalada i de descens en BTT. 
Els responsables d’esports dels diferents comuns consideren que tant les noves propostes com les que ja s’oferien atrauran força joves.
 
Les inscripcions / Les inscripcions es podran fer a partir del proper dilluns al comú de la parròquia de residència. Hi haurà un 15% de descompte amb el Carnet Jove. Aquesta és la quinzena edició d’aquesta proposta conjunta entre les set corporacions, que té l’objectiu d’oferir un ampli programa d’activitats esportives a l’aire lliure i fomentar la relació entre els joves del país. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT