PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gallardo, obert a encapçalar Ld’A a les eleccions

Naudi pregunta per la discriminació de pacients afectats per intol·leràncies o al·lèrgies alimentàries

Per EL PERIÒDIC

Jordi Gallardo.
Jordi Gallardo. | MARICEL BLANCH
El president de Liberals d’Andorra (Ld’A) va especificar ahir que manté la disposició d’encapçalar la candidatura de la formació en les properes eleccions generals si la militància així ho disposa.
 
Segons informa RTVA, Gallardo va matisar a l’Ara i Aquí que manté la mateixa postura que durant l’any 2015, quan ja va dir que estava a disposició del partit. A més, va destacar que fa dos anys «es va triar una altra persona, la millor que es podria triar i la que volia la militància».
 
Pregunta parlamentària / D’altra banda, el conseller general del Grup Parlamentari Liberal, Carles Naudi d’Areny-Plandolit, va entrar ahir una bateria de preguntes escrites al Govern perquè expliqui «com es justifica que la mida d’una safata suposi una discriminació per pacients afectats per intol·leràncies o al·lèrgies alimentàries». A més, Naudi troba «del tot inadmissible» que l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell al·legui davant de les queixes de pacients que «existeixen motius físics que impedeixen que aquests menús arribin amb condicions òptimes».
 
Tertúlia amb els consellers / Des del grup parlamentari liberal, Naudi, Judith Pallarés i Joan Carles Camp realitzaran demà, a les 19.30 hores, un debat sobre l’actualitat del país i els reptes «que tenim d’ara endavant». L’acte es titula De tertúlia amb els consellers generals i es realitzarà a la Cuina d’en Joan, a la plaça de les Fontetes de la Massana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT