PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià condiciona un local per a les activitats de ràfting

La prova pilot no es realitzarà aquest estiu però s’hi treballa

Per Esther Jover

El riu Valira al seu pas per Sant Julià.
El riu Valira al seu pas per Sant Julià. | TONY LARA
El Comú de Sant Julià de Lòria continua treballant en el projecte d’habilitar un tram del riu Valira per a la pràctica del ràfting. La corporació ha adjudicat a l’empresa Pidasa Serveis el condicionament de dos locals situats a l’avinguda Rocafort, 26 i 30, «per a les activitats lligades al projecte de ràfting del riu Valira». Els locals estan ubicats davant de l’edifici del comú.
 
Segons es va publicar ahir el BOPA, els treballs al local situat al número 26 costaran uns 150.000 euros (adjudicació parcial), i el termini d’execució és de 40 dies. Per a l’altre espai, al número 30, el cost de les obres de condicionament és d’uns 24.500 euros (adjudicació parcial) i el termini és de 30 dies. En total, s’invertiran uns 175.000 euros per habilitar un espai destinat al projecte de ràfting.
 
Amb tot, el comú ha descartat realitzar la prova pilot de l’activitat aquest estiu ja que la crescuda del cabal del riu pel desgel i les pluges ho han impedit. L’oferta de ràfting havia de començar a oferir-se aquest estiu, tot i que, de moment, haurà d’esperar. La feina, però, continua.
 
D’altra banda, el ministre portaveu, Jordi Cinca, va recordar ahir que «se segueix amb el dossier» sobre la mort de l’os Torb, que va ser abatut amb dos trets per un treballador de Naturlandia amb el seu rifle particular. En breu s’ha de saber què va passar.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT