PUBLICITAT

Andorra La Vella

Báez mostra com afrontar situacions de crisi a la natura

Turisme i la Fundacio OMT Themis organitzen unes jornades de sensibilització

Per EL PERIÒDIC

Un espai natural del Principat.
Un espai natural del Principat. | MARICEL BLANCH
En el marc de la celebració de l’Any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament 2017, el Ministeri de Turisme i la Fundació OMT Themis, organitzen una conferència sobre els mecanismes de prevenció de situacions de crisi generades per l’activitat turística en espais naturals. 
 
La ponència principal anirà a càrrec de la presidenta de Turismo & Conservación Consultores de Costa Rica, Ana Báez, i es farà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el 21 de setembre a les set de la tarda. 
 
Dita conferència és una oportunitat per escoltar de primera mà els consells, per part d’una experta reconeguda, per prevenir situacions de risc que poden posar en perill espais naturals. 
 
Sensibilització / L’Any internacional del turisme sostenible que se celebra aquest any pretén sensibilitzar els responsables públics i privats en la presa de decisions, i al públic en general sobre la contribució del turisme sostenible al desenvolupament. 
 
La iniciativa també vol mobilitzar tots els grups d’interès perquè treballin junts per fer del turisme un catalitzador de canvi positiu a nivell internacional. 
 
En concret, la celebració posa èmfasi en cinc temes principals: el creixement econòmic inclusiu i sostenible; la Inclusió social, ocupació i reducció de la pobresa; l’ús eficient dels recursos, protecció ambiental i lluita contra el canvi climàtic; els valors culturals, diversitat i patrimoni; i la comprensió mútua, pau i seguretat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT