PUBLICITAT

Andorra la Vella

Piqué: «És un orgull jugar amb la selecció»

El jugador de l'FC Barcelona visita el Vallbanc Andorra Open

Per EL PERIÒDIC

Piqué, amb Belasteguin, al Principadel.
Piqué, amb Belasteguin, al Principadel. | WPT
Sempre té els focus a sobre i quan parla, o escriu un tuit, té els seus seguidors i detractors. El jugador de l’FC Barcelona, Gerard Piqué, va visitar ahir el Vallbanc Andorra Open juntament amb el seu fill Sasha i no va amagar-se de les darreres declaracions fetes.
 
El central català escrivia dijous a la xarxa social sobre el referendum de demà a Catalunya: «Des d’avui i fins diumenge, expressem-nos pacíficament. No els hi donem cap excusa. És el que volen. I cantem ben alt i ben fort. #Votarem». Mai ha amagat les seves conviccions catalanistes, el que li ha reportat moltes crítiques i fins i tot insults, sobretot a l’hora de defensar la samarreta de la selecció espanyola. Jugant amb la roja ha estat xiulat de manera continuada durant els partits pels seus propis aficionats. Ahir Piqué, que va veure partits al Principadel i va estar xerrant amb Fernando Belasteguín, exposava sobre aquesta nova polèmica que «no crec que hi hagi pressió. Sempre he dit que jugar amb la selecció és un orgull, una motivació enorme, i que el míster em torni a cridar significa que estic fent les coses bé».
 
Semifinals definides / La prova andorrana del World Padel Tour arriba al seu tram final. Les semifinals es juguen avui. S’enfronten Francisco Navarro-Carlos Gutiérrez a Maximiliano Sánchez-Matías Díaz, i Cristian Gutiérrez-Franco Stupaczuk a Fernando Belasteguín-Pablo Lima. En femení són Catalina Tenorio-Marta Marrero a Gemma Triay-Lucía Sainz, i Marta Ortega-Ariana Sánchez a María José S. Alayeto-María Pilar S. Alayeto.
PUBLICITAT
PUBLICITAT