PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp seguirà dos anys més acollint l’Spartan Race

Avui s’obren les inscripcions pel 2018, que es disputarà el 16 i 17 de juny a Grau Roig

Per EL PERIÒDIC

Un participant supera un dels obstacles del recorregut.
Un participant supera un dels obstacles del recorregut. | Maricel Blanch
Era un acord al que totes les parts hi volien arribar i així sempre és més fàcil tancar-lo. Andorra Turisme, el Comú d’Encamp i els organitzdors de l’Spartan Race signen un conveni per a que la reconeguda cursa d’obstacles se segueixi disputant els propers dos anys a la parròquia encampadana.
 
La pròxima prova es realitzarà el 16 i 17 de juny a Grau Roig, a una altitud de 2.100 metres, i per aquestes característiques d’alçada la fa ser una de les més exigents de les diferents que es disputen arreu al llarg del calendari. L’aportació econòmica d’Andorra Turisme és de 90.000 euros l’any, superant els 50.000 amb què participava en les dues edicions anteriors. La contribució en el pressupost de la corporació d’Encamp és de 60.000 euros anual. 
 
Aquest mateix any l’Spartan Race es presentava al Principat també com a Campionat d’Europa, arribant a una xifra de participació de 4.658 atletes. De cara als propers anys s’espera que el número pugui augmentar, així com el d’acompanyants. Amb les dates confirmades de la propera edició, els organitzadors treballen amb temps i a partir d’avui les inscripcions per prendre-hi part estaran obertes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT