PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La guàrdia civil requisa tabac valorat en 8.000 euros

La guàrdia civil requisa tabac valorat en 8.000 euros

El tabac que es va requisar la guàrdia civil.
El tabac que es va requisar la guàrdia civil. | Guardia Civil

a Guàrdia Civil va confiscar abans d’ahir tabac de contraban valorat en 8.000 euros, segons va especificar el cos en un comunicat.

En concret, una patrulla d’aquests agents estaven als afores de la Seu d’Urgell, quan van veure dos homes que traslladaven a la seva esquena uns paquets sospitosos, cosa que els va provocar «certes sospites».

Llavors van procedir a verificar el que hi havia dins dels paquets. Això els va portar a descobrir que hi havia paquets de tabac ros sense precintar de la manera reglamentària i de fora de la zona extracomunitària.

Això va portar a la Guàrdia Civil realitzar les investigacions pertinents i, finalment, es van donar compte que hi havia un total de 1.800 capses de tabac de diferent marques, que estaven valorats amb uns 7.751 euros.

Els dos infractors són uns veïns de la Seu d’Urgell, de 33 i 45 anys, tal com van detallar les autoritats.

Per tot això, els agents de policia van informar els dos homes que es tractava d’una infracció per contraban i van procedir a confiscar el tabac. En concret, aquest producte va quedar a disposició de l’administrador de Duanes de la Farga de Moles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT