PUBLICITAT

Andorra La Vella

El Govern anirà a 7.250 llars per conscienciar sobre els residus

Actualment el país recicla un 43% de la brossa i l’objectiu és arribar al 50%

El director general de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell, ahir.
El director general de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell, ahir. | SFGA / C. ESTEVE

El Govern iniciarà una campanya porta a porta de sensibilització per explicar a la ciutadania la correcta separació dels residus. La iniciativa s’iniciarà durant la primavera vinent i tindrà un cost total del 100.294 euros. L’objectiu és arribar a 7.250 llars i, l’any 2020, poder tenir un percentatge de reciclatge de residus del 50%, ja que actualment és del 43%. 

Durant la campanya també es donaran 7.500 bosses de reciclatge amb tres compartiments per lliurar als habitatges que es visitin, 10.000 fulletons informatius i 5.000 fulls de mà. 

Amb tot, es preveu donar la informació necessària als ciutadans perquè reciclin de manera correcta i, alhora, poder recollir els neguits i les dificultats amb què es troben els residents a l’hora de fer correctament el lliurament dels residus. D’aquesta manera, segons va destacar ahir el director general de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell, es vol «augmentar els nivells de separació de residus i optimitzar-ne la gestió».

A banda, es preveuen accions de dinamització a través de les xarxes socials i es farà l’acompanyament de les vuit deixalleries mòbils en el moment del seu canvi d’ubicació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT