PUBLICITAT

Puigcerdà

Dos esquiadors perden la vida el cap de setmana

Les dues víctimes eren expertes i van morir a Masella i a Baqueira

Per El Periòdic

L'estació de la Masella després de la nevada dels primers dies de gener.
L'estació de la Masella després de la nevada dels primers dies de gener. | La Masella

Dos esquiadors van morir en sengles accidents a Masella i a Baqueira-Beret durant el passat cap de setmana. Segons les informacions que van facilitar les respectives estacions, es dóna la circumstància que en tots dos casos les víctimes eren experts i tenien un bon nivell d’esquí.
L’estació d’esquí de Masella va emetre un breu comunicat en el qual informava de la mort d’un esquiador de 67 anys a les seves pistes, aquest divendres passat, i lamentava «profundament» l’accident, alhora que va trametre el condol als seus familiars i amics. La víctima era un veí de Ribes de Freser que va xocar contra un arbre i va morir a l’acte. Una unitat d’intervenció de muntanya dels Mossos va fer l’atestat del succés i després les autoritats judicials van fer l’aixecament del cadàver.
 Segons va trascendir, l’aficionat, que anava equipat amb casc, va sortir de la pista Volta Maria, a la part alta de l’estació, i va patir un xoc que va resultar ser fatal malgrat que l’equip mèdic del complex es va desplaçar fins al lloc dels fets i el va intentar reanimar.


Al cap de poques hores, dissabte, un esquiador de 35 anys i veí de Bilbao també va patir un accident molt greu a Baqueira-Beret, tot i que sembla que esquiava fora de les pistes senyalitzades. L’home va ser traslladat a l’hospital de Vielha però va acabar perdent la vida a causa de les greus ferides que presentava. El jove era membre del Club Deportivo de Lunada (Burgos), que va destacar que era un esquiador expert ja que col·laborava en els cursets de l’entitat.

Ferit greu

D’altra banda, un jove de 29 anys va patir ferides greus aquest diumenge en xocar contra un canó de neu a l’estació de Port Ainé. L’accidentat va ser traslladat en helicòpter medicalitzat a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on es recupera de l’accident, informa RàdioSeu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT