PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La fiscalia demana 12 anys per a l’agressor de Ramírez

L’andorrà es troba en procés de recuperació de les seqüeles físiques

Per El Periòdic

Ramírez, en un dels nombrosos homenatges populars rebuts.
Ramírez, en un dels nombrosos homenatges populars rebuts. | Facebook

Per un delicte de lesions greus, la fiscalia demana la condemna major possible, de dotze anys de presó, per a l’agressor Ivan Ramírez, segons informa el diari Heraldo de Aragón, i que va deixar seqüeles físiques a l’atleta andorrà, de les quals encara tracta de recuperar-se.

El titular del jutjat d’instrucció número u d’Ejea de los Caballeros processa a Iván K.S., que el 7 d’octubre del 2016 va agredir brutalment a Ramírez a base de cops de puny. El jutge es troba en condicions de dictar l’aute d’obertura del judici oral, que es prodria realitzar al maig a l’Audiència de Saragossa. L’andorrà es’està recuperant encara de les greus lesions que va patir i algunes d’elles fins i tot podrien arribar a ser irreversibles. 

Agressió violenta

Els fets es van produir a Ejea de los Caballeros, quan després de varis dies intercanviant-se missatges a través de Facebook amb la seva cosina, en aquelles dates menor d’edat, es va citar amb ella a Ejea de los Caballeros. Però era la seva parella, l’acusat, qui es feia passar per ella, amb el consentiment de la jove. En la data de l’agressió van quedar a la penya de la noia per parlar, però finalment la trobada es produïa en un corral on es guardaven gossos. Allí, amagat, es trobava Iván J.S. que va començar a colpejar a Ramírez de manera molt violenta al cap, amb tots dos caient al terra. I va ser en aquesta acció quan va patir un traumatisme cranioencfàlic. Com queda redactat, l’acusat va trucar al pare de la noia i entre els dos van portar a Ramírez al seu cotxe, on van deixar-lo al seient del conductor, marxant després sense informar a ningú dels fets.

Se’l va mantenir varis dies en coma induït, i els metges fins i tot van patir per la seva vida. Va passar quatre mesos a l’hospital de la capital aragonesa. Des de llavors que es troba en procés de recuperació i són molts els suports amb que compta, com prova els diferents homenatges que se li han realitzat en curses d’atletisme.

PUBLICITAT
PUBLICITAT