Barcelona

L’FC Andorra segueix sense tancar la salvació

No defineix, envia la pilota al pal en dues ocasions i perd per la mínima al camp de la UE Sants

Jugada de Txus en el partit al Camp de l’Energia contra el Sants.
Jugada de Txus en el partit al Camp de l’Energia contra el Sants. | FCA

Derrota de l’FC Andorra davant la UE Sants (1-0). Els tricolors no van estar encertats de cara a porteria, i en canvi els barcelonins van aprofitar-ne una. Amb aquest resultat els tricolors encara no poden assegurar la permanència.

No va ser un matx on es repetissin les oportunitats en una o altra porteria. A la primera part en va tenir una Cristian, i qui més a prop va estar va ser Cervós, enviant l’esfèrica al pal. A la represa Cristian va servir una falta, el porter rebutjava la pilota, i aquesta la recollia Acosta, amb una rematada que acabava al travesser. Al minut 77 Sumarroca aprofitava l’assistència de Navarro per encarar en solitari a Pol i superar-lo. «Parlàvem de tancar la permanència al mes de febrer i no ho hem pogut fer, però tenim encara un coixí important i estem tranquils», assegura el tècnic de l’FC Andorra, Candi Viladrich.