PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El comerç de la Seu s’instal·la al Passeig

Una vintena de botigues oferiran els seus productes el diumenge

Per El Periòdic

Un dels carrers principals de la Seu d’Urgell.
Un dels carrers principals de la Seu d’Urgell. | Viure als Pirineus

La Seu Comercial i la Unió de Botiguers (UBSU) organitzen la segona edició de Shopping Rebaixes, que en aquest cas serveix per donar el tret de sortida a la campanya d’estiu. Una vintena de comerços locals instal·laran parades al passeig de Joan Brudieu al llarg d’aquest diumenge, de les 10.00h a les 20.00h, per oferir productes de temporada a preus rebaixats. A més, si hi ha una bona afluència, els botiguers estudien allargar l’horari al vespre.

A banda de les ofertes i ocasions, els passejants també hi podran trobar novetats d’aquest estiu i activitats com ara inflables per als més menuts o bé la possibilitat de menjar al mateix espai, amb els plats que oferirà la Carnisseria Charlie, juntament  amb la col·laboració de Chef Lucas.

A les parades hi haurà roba de dona i d’home, roba íntima, roba infantil i juvenil, sabates i complements, bijuteria, tarot, flors, joguines, herbolari, perruqueria i estètica. A més, per cada 10 euros de compra, els comerciants donaran un val per valor de 0,50 euros per bescanviar per poder dinar o berenar a la parada de Charlie. 

També hi havia la possibilitat de comprar una polsera-forfet de cinc euros que permet als infants, per només cinc euros, pujar durant el dia sencer i sense límit als jocs inflables.

L’esdeveniment Shopping Rebaixes té el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i l’Ajuntament de la Seu. També en l’àmbit comercial, el CETAP-Telecentre ofereix aquest dilluns vinent, dia 2, una nova sessió del cicle ‘Cafè-Comerç’, que en aquest cas està dedicada a la comptabilitat. 

Oriol Pujol Torruella explicarà quins indicis pot donar la comptabilitat sobre el funcionament d’un negoci i com es veu des de fora. La trobada començarà a les 15.00h, informa Ràdio Seu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT