PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Govern externalitza la centraleta d’atenció telefònica

El servei es farà des del 'contact center' de la Massana

Per Meritxell Prat

Treballadors del 'contact center' de la Massana.
Treballadors del 'contact center' de la Massana. | TONY LARA

El Govern va fer pública, ahir, al BOPA l’adjudicació definitiva del concurs per externalitzar els servies d’atenció telefònica de la centraleta. L’adjudicatària és Andorrana de Serveis d’Atenció al Client S. A., és a dir, la societat que es va constituir el 2015 i que va iniciar les seves operacions el 2016 a través del negoci Espic ubicat al contact center de la Massana.

 
Segons es va explicar des de l’Executiu, s’ha optat per la privatització per tal de millorar l’atenció telefònica que es dona actualment reduint la pèrdua de trucades, sigui perquè la centraleta està ocupada o perquè les trucades arriben en un horari en què ja no hi ha ningú que pugui fer l’atenció. I és que les persones encarregades actualment de la centraleta fan l’horari dels funcionaris del servei de Tràmits.


A partir d’ara, doncs, els recursos humans que estaven destinats a la centraleta passaran a reforçar l’atenció telefònica de Tràmits. En canvi, la centraleta s’ocuparà només del desviament de trucades cap als departaments o persones que sigui necessari en cada cas.


Pel que fa al cost del servei, anirà en funció del nombre de trucades que s’hagin d’atendre. Així, segons consta en l’edicte que es va fer públic ahir el preu de l’atenció telefònica fins a 10.000 trucades mensuals serà de 4.521,09 euros; fins a 8.000 trucades mensuals, 3.962,14 euros; fins a 6.000 trucades mensuals 3.242,87 euros; fins a 4.000 trucades mensuals 2.455,11 euros i fins a 2.000 trucades mensuals 1.549,71 euros. A més, s’ha previst un plus en cas que l’atenció es faci en diferents idiomes, així com un altre suplement per si la trucada s’ha d’enregistrar. Així doncs els preus finals en funció del nombre de trucades ateses serien, respectivament: 5.162,81 euros, 4.475,51 euros, 3.627,89 euros, 2.711,80 euros i 1.698,35 euros. D’altra banda, també s’ha establert un cos unitari per cada trucada que es faci fora de la franja.


El contracte serà vàlid fins a final d’any, si bé es podria renovar amb l’acord previ del Govern per períodes anuals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT