PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Conflicte urbanístic a Aixovall que implica un conseller de la minoria

Un veí denuncia que es fan obres majors amb una llicència d’obres menors

Per El Periòdic

Vista de la nau objecte del conflicte.
Vista de la nau objecte del conflicte. | Arxiu particular

Un veí de Sant Julià de Lòria ha denunciat un dels consellers de la minoria comunal per la realització d’unes obres que considera il·legals. El conflicte va iniciar-se el dia 6 de juliol passat, quan el veí en qüestió va presentar una denúncia al comú alertant de la suposada infracció urbanística que havia detectat, ja que el conseller estaria fent obres majors en una nau quan només disposava d’una autorització d’obres menors. El denunciat volia que el comú obrís un expedient administratiu al presumpte infractor i que s’aturessin els treballs.

Veient que no obtenia resposta de l’administració local, fa una setmana el mateix veí va presentar una nova queixa a la corporació perquè intervingués i a més, també va denunciar la situació davant del Govern (tal com consta a la documentació a la qual ha tingut accés EL PERIÒDIC) per aconseguir la seva implicació.

De moment, però, l’Executiu se’n manté al marge. El Govern ha decidit desestimar la sol·licitud perquè no veu proves que el comú no hagi actuat i a més recorda que la sol·licitud al comú encara està dins el termini de resolució. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT