PUBLICITAT

L’FC Andorra juga l’amistós més emotiu contra el Lleida

El Trofeu Emili Vicente celebra la seva segona edició al Camp d’Esports

Per Miquel López-Egea

L'FC Andorra juga contra el Gimnàstic Manresa.
L'FC Andorra juga contra el Gimnàstic Manresa. | Maricel Blanch

El Camp d’Esports de Lleida acull avui la segona edició del Trofeu Emili Vicente. El Lleida Esportiu l’organitza i en aquesta ocasió comptarà amb la presència de l’FC Andorra. Aquest és un torneig que serveix de presentació al conjunt blau de la Segona Divisió B i que compta amb equips units al tècnic de la Seu d’Urgell. El conjunt tricolor és el darrer que va dirigir Vicente, mentre que bona part de la seva carrera la va passar al club de la capital del Segrià.

«És un partit especial pel seu caràcter emotiu, per donar l’homenatge a l’Emili i en l’àmbit esportiu per l’entitat que suposa el rival», explicava ahir l’entrenador de l’Andorra, Richard Imbernón. «Ens ho plantegem com qualsevol altre partit de pretemporada, volem continuar treballant l’aspecte físic i polint els aspectes tàctics però hi haurà una part emocional, vull que els jugadors gaudeixin de l’homenatge al seu exentrenador, del rival i de l’estadi», expressava.

D’aquesta manera, l’equip compta amb quasi tots els jugadors, ja que hi ha un parell de baixes per motius laborals. A més, caldrà veure l’estat de la lesió de Jordi Betriu que es va lesionar contra el Gimnàstic Manresa.

A més, va comentar que serà un matx «molt especial personalment» perquè jugar contra un rival així «és tot un luxe, a més de formar part d’aquest homenatge».

Per altra banda, serà el primer partit de Rui Beja, que dilluns va fitxar pel club tricolor. «Estic molt content d’aquest fitxatge perquè és un lateral esquerre que he patit com a entrenador a la lliga nacional. Em vaig assabentar que buscava equip i va mostrar la seva predisposició des del primer moment i durant les proves vam veure que era el que buscàvem», opinava. Així, Imbernón, a l’espera del que passi a la porteria, ja té la plantilla al complet.

Dissabte l’equip jugarà contra el Mataró i dimarts contra la UE Sant Julià.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT