PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra juga el darrer amistós i encara la temporada

Guanya el Memorial Jordi Lamelas per 2 a 0 contra la UE Sant Julià a la Borda Mateu

Per Miquel López-Egea

L’FC Andorra i la UE Sant Julià a la Borda Mateu, ahir.
L’FC Andorra i la UE Sant Julià a la Borda Mateu, ahir. | Maricel Blanch

L’FC Andorra ha jugat avui el seu darrer amistós. Ha estat  el Memorial Jordi Lamelas en el que ha guanyat per 2 a 0, un amistós contra la UE Sant Julià de 35 minuts per part amb dos gols a la primera. Aquest dissabte, l’equip s’estrenarà en competició oficial i ho farà contra el Vista Alegre, a casa.

Ha estat un partit per polir aspectes tàctics: «Ha estat molt bon partit, amb moments molt bons i d’altres de més irregulars». «Anem pel bon camí però encara ens queda molta feina a fer perquè hi ha moments que no encaixaven totes les peces», explicava l’entrenador tricolor Richard Imbernón.

«És una qüestió que va per llarg, no arribem i l’equip està fet, s’ha de continuar treballant», destacava. «A Mataró, per exemple, a la primera part, no vam estar bé pel que fa al fet de circular la pilota en mig del camp, teníem molts dubtes, però per això estan els amistosos, per fer les coses malament i arreglar-les», comentava.

«Estic molt content per la predisposició dels jugadors a escoltar, a aprendre i a dur a terme el què s’explica, és una feina llarga», remarcava. «El punt més negatiu aquest any és l’absència de jugadors, una realitat perquè a l’agost treballen i costa quadrar les coses, dissabte tindrem baixes», assegurava. «Tenim jugadors joves amb moltes ganes d’aprendre», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT