PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'Andorra Convention Bureau presenta la seva oferta a Tolosa i Bordeus

L’objectiu d’aquesta acció és exposar la destinació de cara a la temporada d'hivern

Per El Periòdic

Una de les presentacions de l'Andorra Convention Bureau.
Una de les presentacions de l'Andorra Convention Bureau. | Andorra Turisme

Vuit membres de l'Andorra Convention Bureau (ACB) han organitzat una campanya itinerant a Tolosa de Llanguedoc i a Bordeus per donar a conèixer l'oferta turística del país al mercat francès. L’objectiu d’aquesta acció ha estat presentar la destinació en general però especialment de cara a la propera temporada d’hivern, ja que són moltes les empreses que organitzen activitats i esdeveniments en aquest període de l’any.

Els participants han destacat especialment la varietat d’activitats que ofereix el país i la qualitat i capacitat d’allotjament. A més, alguns d'ells ja han mostrat el seu interès en proposar Andorra per acollir algun esdeveniment en breu. En cada trobada hi han participat unes vint persones procedents d'empreses que organitzen incentius, construcció d'equips i congressos.

Creat l'any 2010, l'objectiu de l'ACB és fomentar l’associacionisme, estimular la innovació i fomentar la interacció entre els diferents actors implicats en la gestió de congressos i seminaris. Una de les seves tasques és oferir serveis en assessorament d’organització d’esdeveniments a Andorra i donar recolzament logístic i econòmic a candidatures.

PUBLICITAT
PUBLICITAT