La selecció deixa escapar de nou la victòria en el tram final del partit

S’avança 3-0, però el combinat xipriota aconsegueix empatar a 35 segons per al final

Per Joan Josep Blasco

Ibañez, al primer partit.
Ibañez, al primer partit. | Maricel Blanch

Dos amistosos contra Xipre i mateix resultat. La selecció va empatar (3-3) en el segon matx, amb el rival empatant a 35 segons per al final, quan els de Xavi de la Rosa s’havien avançat amb tres gols al començament de la segona part.

Kanjo era el primer en avisar amb un xut al pal al minut dos, però al 9 els andorrans es posaven per davant, amb un xut llunyà de Neira que s’introduïa dins la porteria ajustat a la base del pal. El segon arribava al quart d’hora. En una passada d’àrea a àrea l’esfèrica arribava a Neira, Kanjo va tractar de treure-li la pilota i en el refús marcava en pròpia porteria. Amb aquest marcador s’arribava al descans. A la represa a base d’estratègia es produïa el tercer. En un servei de córner Jona li deixava la pilota morta a Regalo, que no perdonava. Semblava que la victòria estava del tot encarada i que no s’escaparia. Però el rival va saber igualar el marcador. Al 32 Omirou, a passada de Kouloumbris, marcava a porteria buida i al 35 Manoli feia el segon. Els xipriotes jugaven amb el porter-jugador i a 35 segons per al final Omirou, d’esperó, aconseguia l’empat.

Tot i que en els dos partits es va escapar el triomf, De la Rosa veu que  Andorra surt reforçada, amb «sensacions molt positives» perquè a priori Xipre era molt millor i s’ha vist que no ho ha estat». De cara als propers amistosos amb Lituània i San Marino, «volem jugar també de tu a tu», a més de «continuar millorant» per a la fase de classificació que afronta l’any vinent.