PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Queixes pel mal estat del parc del Prat Gran de Sant Julià

Veïns de la parròquia denuncien a les xarxes la degradació dels espais

Per Lídia Raventós

El parc infantil del Prat Gran de Sant Julià.
El parc infantil del Prat Gran de Sant Julià. | Facebook

Veïns de Sant Julià de Lòria han fet públiques les seves queixes a través de les xarxes socials sobre el mal estat del parc infantil del Prat Gran. Les denúncies arriben després que un infant s’hagi fet mal en caure a causa de la degradació de l’espai públic. Malgrat la caiguda i l’ensurt, el menor no hauria patit cap lesió greu. De moment, el comú ha tancat el parc.

L’accident de l’infant ha estat la gota que ha fet vessar el vas i que ha animat als pares ha denunciar el mal estat dels pacs infantils. Amb tot, aquesta no és la primera queixa que els ciutadans fan dels espais públics lauredians. Són repetides i constants les demandes per l’estat de brutícia de la parròquia i de la deixadesa d’alguns dels punts de la població. Cal recordar, per exemple, que fa uns mesos els mateixos usuaris ja van patir una plaga d’insectes al mateix parc infantil. 

Les darreres notícies d’injecció de capital a Naturlandia per part del comú i de diverses inversions tant per estudiar si finalment s’instal·la una tirolina al parc d’atraccions com per fer funcionar el Tobotronc de nit han indignat encara més els lauredians, que reclamen que els diners també s’utilitzin per millorar l’immobiliari de la parròquia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT