PUBLICITAT

Foradada

Accident mortal a la C-26 amb un cotxe del Principat implicat

Mor un conductor de 71 anys en xocar frontalment dos vehicles

Per El Periòdic

La C26 després de la reobertura al trànsit.
La C26 després de la reobertura al trànsit. | El Periódico

Un home de 71 anys i veí de la Fuliola va morir ahir en un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta blanca a la C-26 i al terme municipal de Forada, a la comarca de La Noguera. En el sinistre, en el que es va veure implicat de retruc un tercer vehicle amb matrícula andorrana, van resultar ferits de gravetat dues persones més, que van ser traslladades a l’Hospital Arnau Vilanova de Lleida. Els ocupants del turisme del Principat, que anava darrere d’uns dels vehicles que van xocar i va tenir temps a esquivar-lo, van resultar il·lesos.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’accident a les 10.45 hores i al lloc dels fets es van desplaçar tres unitats de la policia catalana, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques, va informar el Servei Català de Trànsit. 
La policia catalana investiga les causes del sinistre, que va tenir lloc al quilòmetre 46 de la carretera i en direcció Ponts. La via va romandre tancada en ambdós sentits de la marxa fins passat el migdia, fet que va provocar retencions de consideració. Trànsit va habilitar una ruta alternativa per alleugerir les congestions en la zona. 

Amb la víctima d’ahir, ja són 171 les persones que han mort en un accident de trànsit a les carreteres interurbanes de Catalunya durant el 2018. Al mes d’agost, un vehicle amb matrícula andor­rana també va ser un dels implicats en l’accident mortal que es va produir a la C-14, a l’altura de Bassella, en el qual va morir un dels conductors, un home de 63 anys i veí de Barcelona. En aquell cas, però, els ocupants del cotxe del Principat sí que van resultar ferits. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT