PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC perd per un punt contra l’RC Mirapicien

Els visitants aprofiten tots els errors dels andorrans al Nacional i s’imposen per 22 a 23

Per Miquel López-Egea

El VPC Andorra i l’RC Mirapicient juguen a l’Estadi Nacional, ahir.
El VPC Andorra i l’RC Mirapicient juguen a l’Estadi Nacional, ahir. | Maricel Blanch

El VPC Andorra va perdre ahir contra l’RC Mirapicien per 22 a 23, un rival directe a la Promoció d’Honor. Va ser en un partit on els locals van cometre molts errors i van permetre assajos molt fàcils als visitants, que van saber aprofitar-se d’aquestes badades.

«Els hem donat molta vida, els punts que han aconseguit han estat per errors bastant grans nostres, sobretot en la recepció, els hem donat molta facilitat», explicava l’entrenador del VPC, Jonatan Garcia. «Ha estat un partit que hem perdut nosaltres i si volem estar a la part alta, hem de canviar moltes coses, no podem permetre errors garrafals com ha passat en aquest partit», reiterava.

Així mateix, el tècnic va voler treure ferro sobre una decisió polèmica dels darrers minuts i va fer autocrítica: «Aquesta derrota és un contratemps pels objectius de la temporada, la lliga està molt ajustada i hem de pensar en el partit d’aquí a dues setmanes». «Tenim moltes opcions, podem arribar a tot, però hem de ser molt més forts a casa, ja que al Nacional tenim un problema», sentenciava Garcia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT