PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El lateral esquerre Tacón, molt a prop de l’Andorra

Imbernón podria comptar amb l’exjugador del Celta i de l’Al-Nasr

Per Miquel López-Egea

Ferrán Tacón a les instal·lacions de la UA Horta, aquest estiu.
Ferrán Tacón a les instal·lacions de la UA Horta, aquest estiu. | UA Horta

Tot i que l’acord encara no és oficial, Ferrán Tacón està a punt de convertir-se en nou membre de l’FC Andorra. En els pròxims dies es podria fer oficial i de fet, el seu exequip, la Unió Atlètica Hora, de tercera divisió, ja va anunciar ahir a través de les xarxes socials que «el jugador és baixa perquè marxa a l’Andorra».

El fitxatge podria arribar en un moment en què l’entitat tricolor es veu afectada per les lesions. El jugador aportaria experiència a una plantilla molt jove i que de moment, se situa en una ratxa d’imbatibilitat, ja que fa sis jornades que no veuen la derrota. Ara mateix, l’equip de Richard Imbernón és desè a la lliga, amb 16 punts i dos partits menys.

A més, l’Andorra sempre està atent al mercat perquè, a Primera Catalana, sempre està obert i, com en temporades anteriors, el jugador es podria convertir en una bona oportunitat per reforçar-se.

En aquest context, Tacón és un lateral esquerre que pot jugar de migcampista. El jugador té una llarga trajectòria com a jugador i ha militat a equips com el Celta de Vigo, el CD Logroñés, el Reial Madrid C, la Cultural Leonesa, el Tenerife, el CD Alcoyano, el Badalona, l’União Madeira, el Roda CF, l’Eldensa i l’Al-Nasr de la primera divisió d’Oman. Després de la seva aventura per l’estranger va decidir tornar a Espanya a competir i va fitxar per l’Horta el juliol passat.

Dintre de la seva trajectòria destaca precisament el seu pas per Oman, una competició, on, en paraules del mateix jugador, «és una lliga que té un nivell similar a la Segona Divisió B d’Espanya però amb una diferència molt important: les instal·lacions dels clubs són com les de la màxima categoria». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT