PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve queda endarrerit a l’esprint de la Copa del Món

Tot i no ser la seva disciplina, la prova és obligatòria per competir a les curses del cap de setmana

Per El Periòdic

Esteve i Vila durant la preparació del passat estiu a l’Stelvio.
Esteve i Vila durant la preparació del passat estiu a l’Stelvio. | FAE

Irineu Esteve va disputar la primera de les tres curses d’aquest cap de setmana: l’esprint de la Copa del Món de Lillehammer (Noruega). És una disciplina que no s’ajusta a les característiques de l’esquiador andorrà, que ha quedat 95è amb un crono de 3.31,19 minuts, a 23,56 segons del millor registre, que ha estat per al noruec Johannes Hoesflot Klaebo, amb 3.07,63. 

Tot i això, sense la seva participació en la prova d’ahir, no podria competir avui i demà perquè aquesta Copa del Món funciona com un minitour. Primer es fa un esprint en què els esquiadors d’aquesta modalitat acostumen a acabar al davant i els especialistes en llarga distància, al darrera. Avui es disputaran els 15 quilòmetres patinadors, amb sortides cada 30 segons. El temps perdut en les dues proves serà el temps acumulat amb què sortirà cada corredor en els 15 km clàssics persecució de diumenge.

Pel que a l’equip femení, Carola Vila i Ona Ferrando es troben a Santa Caterina Valfurva (Itàlia) on avui competiran en els 5 km patinadors i demà, en els 7,5 km clàssics.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT