PUBLICITAT

Ordino

Ordino engega un pla de formació per als caps de departament

Es volen crear sinergies entre departaments i millorar l’atenció

Per Meritxell Prat

Herver i Fàbrega en la presentació del pla de formació.
Herver i Fàbrega en la presentació del pla de formació. | ANA

El Comú d’Ordino ha decidit implantar un pla de formació per als caps de departament per treballar aspectes com la capacitat de lideratge. El projecte, anomenat comú x Ordino, el van presentar ahir el conseller d’administració, comunicació i comerç, Xavier Herver, i la cap de gestió i desenvolupament humà, Patrícia Fàbrega. Herver va deixar clar que en cap cas hi ha res que funcioni malament, sinó que «estem buscant l’excel·lència». 


El projecte començarà aquest mes amb una enquesta de satisfacció que es farà entre tot el personal del comú (148 persones), posteriorment, en relació als resultats de l’enquesta, es començarà la formació (impartida per una empresa externa) entre els caps per millorar i actualitzar les competències per un lideratge efectiu, que anirà entre el mes de febrer i el maig. Per últim entre el juny i el juliol, els caps faran propostes de millora en relació a allò que hauran après.


«Busquem un reforç del terme lideratge. Hem de lluitar constantment perquè l’administració no sigui una cosa estàtica, sinó dinàmica i fluida», va remarcar Herver. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT