PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra es retrobarà amb França l’11 de juny a l’Estadi Nacional

La selecció del Principat jugarà contra l’actual campiona del món a Saint-Denis, el 10 de setembre

Per Miquel López-Egea

Koldo Álvarez, durant el sorteig.
Koldo Álvarez, durant el sorteig. | FAF

Després de conèixer els rivals als quals s’enfrontarà la selecció andorrana, ahir es va fer públic el calendari de competicions d’aquesta fase de classificació per a l’Eurocopa 2020 i, el plat fort, d’aquest grup, és França, l’actual campiona del món. Els enfrontaments contra els blaus seran primer, el dimarts 11 de juny a l’Estadi Nacional i després, el dimarts 10 de setembre a l’Estadi de França, Saint-Denis.

Pel que fa als altres partits del calendari, Andorra debutarà en aquesta fase classificatòria el divendres 22 de març de 2019 a l’Estadi Nacional i tres dies després, el dia 25, la selecció jugarà contra Albània, rival contra el qual ja s’ha jugat altres vegades. Després, el dissabte 8 de juny, Andorra viatjarà a Chisinau, Moldàvia, per enfrontar-se al primer partit de la fase fora de casa. I després ja rebrà a França.
Així mateix, el 7 de setembre, viatjarà a Turquia per disputar la cinquena jornada del campionat i sense tornar al Principat, anirà cap a París. L’11 d’octubre rebrà a Moldàvia a l’Estadi Nacional en un partit que, a priori, suposa una magnífica oportunitat per puntuar, ja que, després d’Andorra, és l’equip amb menys rànquing. Tres dies després, l’equip volarà a Reykjavík per jugar contra els vikings a l’estadi Laugardalsvöllur.

Finalment, un mes després, la selecció jugarà a Tirana, Albània, el 14 de novembre i tres dies després jugarà el darrer partit a casa contra Turquia.

La selecció debutarà a casa contra Islàndia i tancarà la competició també al Nacional contra Turquia

En aquesta línia, tal com va explicar el capità de la selecció, Ilde Lima, va explicar que Andorra es trobarà una França «amb un joc ràpid, directe» i que «ofensivament són molts forts». Pel que fa a l’objectiu, va explicar que «hem de ser realistes i saber que la diferència entre una campiona del món i Andorra és comparar un Ferrari amb un Panda» però va garantir que «sortirem amb la intenció de fer coses bones, coses positives, com en els partits contra Portugal, Holanda o Rússia». «No juguem contra una selecció del Carib, l’únic que pot estar a la nostra alçada tot i que són superiors és Moldàvia, però ho intentarem com hem fet en aquesta Lliga de les Nacions, som un equip contra el qual tothom vol sumar i hem de partir d’aquesta base», concloïa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT