PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Gran Recapte recull a l'Alt Urgell prop de 20.000 quilos d'aliments

La quantitat supera significativament el registre de l'any passat

Per El Periòdic

Membres participants del Gran Recapte.
Membres participants del Gran Recapte. | Ràdio Seu.

L'Alt Urgell ha recollit 19.839 quilots de menjar amb el Gran Recapte d'Aliments celebrat el cap de setmana passat, segons el balanç que ha presentat aquest dimecres el projecte Aliments per la Solidaritat, que ara gestionarà aquests productes. La xifra inclou dos punts de recollida instal·lats a la Cerdanya, concretament a Bellver i Alp.

La quantitat supera significativament el registre de l'any passat, quan es van recaptar 17.259 quilos. Enguany, a la Seu d'Urgell la recollida s'ha fet amb la col·laboració dels supermercats Caprabo, PlusFresc, Dis-Seu, Mercadona, Dia, BonÀrea i els comerços Queviures Conxita i Fruites Seu-Armengoleta. A Montferrer s'ha dut a terme al supermercat Charter; a Organyà, el supermercat Suma i la botiga Cal Lluís; a Oliana, els supermercats Condis, BonÀrea i Charter; i a Coll de Nargó; Pirineu Rural. A aquests establiments s'hi han sumat el Caprabo d'Alp i un establiment de Bellver.

El Gran Recapte té com a objectiu contribuir a garantir l’alimentació bàsica de les famílies en situació de vulnerabilitat de l'Alt Urgell i Cerdanya, ateses pel Consorci d’Atenció a les Persones (CAPAU) i les entitats Càritas, La Seu Solidària i Creu Roja, impulsores del projecte Aliments per a la Solidaritat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT