PUBLICITAT

Vila guanya els 7,5 quilòmetres de Campra

Esteve és 64è als 15 quilòmetres de la Copa del Món de Davos

Per El Periòdic

Vila al podi de Campra, ahir.
Vila al podi de Campra, ahir. | FAE

Carola Vila va disputar ahir els 7,5 quilòmetres de la cursa FIS de Campra, a Suïssa, on es va proclamar campiona. L’andorrana va completar la prova amb un temps de 23.28,3. La segona corredora en el podi va ser la suïssa Aline Meier, a nou segons de l’andorrana i tercera, a 11 segons de Vila, la també suïssa Anja Weber.

«Avui la carrera ens ha anat molt bé, a partir del quilòmetre 2,5 ja marcava el segon millor temps», comentava l’andorrana qui assegurava que «he pogut anar millor, m’he trobat molt bé durant la carrera, tenia molt bons esquís, molt ràpids». 

Així mateix, Laura Orgué, la seva entrenadora, va comentar que «s’ha trobat molt bé físicament» perquè «eren tres voltes de 2,5 quilòmetres». «Ha anat de menys a més, a la primera volta passava vuitena, a la segona volta era segona i ha fet una tercera volta molt forta, acabant primera», explicava. 

«Després d’aquest cap de setmana es confirma que la Carola està treballant molt bé i que el seu nivell aquest any ha pujat, tenim moltes ganes de poder començar amb la Copa d’Europa, la setmana que ve», remarcava. 
Per altra banda, Irineu Esteve va tornar a la Copa del Món amb la prova dels 15 quilòmetres patinadors de Davos, Suïssa i només va poder aconseguir la 64a posició amb un temps de 38.07,5, a 2.15,1 del guanyador, el rus Evgeniy Belov, que va fer un crono de 33.52,5. Esteve no es va trobar gaire bé pel cansament físic i això li va passar factura.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT