PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Comissats 3.200 paquets de tabac a les Valls de Valira

El conductor del vehicle va fugir en veure la Guàrdia Civil

Per El Periòdic

Decomís de tabac.
Decomís de tabac. | Guàrdia Civil

La Guardia Civil va decomissar diumenge a la nit a les Valls de Valira 3.234 paquets de tabac de la marca Fortuna Red Line, valorats en 14.391 euros i provinents d’Andorra. Els agents van aturar un vehicle amb matrícula espanyola que, en adonar-se de la presència policial, va fugir fins a un nucli urbà pròxim, va informar ahir el servei de l’ordre en un comunicat, a la vegada que va indicar que l’home segueix fugit.

Els agents estaven efectuant controls fiscals i el vehicle els va «donar sospites de portar algun gènere». El conductor va eludir-los i va acabar fugint a peu. Els agents van inspeccionar el vehicle, van accedir al seu interior a través d’una finestra, que estava oberta, i van trobar els paquets de tabac en bosses d’escombraries i de cartó en el maleter.

Cas més notori 

És el decomís més important per contraban realitzat aquest 2019. El mateix diumenge, la Benemèrita va identificar un home del Regne Unit amb 10.000 grams de tabac de picada a l’aeroport de Lleida-Alguaire, quan procedia a agafar un vol amb destinació Birmingham. El 5 de gener va intervenir 1.000 paquets a un home resident de 32 anys amb nacionalitat portuguesa a Asnurri, al Pallars. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT