PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Randy acaba cinquè d’Europa a Aalborg

Quintana es queda a vuitens

Per El Periòdic

La selecció cadet de karate.
La selecció cadet de karate. | FAK

Durant el passat cap de setmana, dies 8, 9 i 10 de febrer es va disputar a Aalborg, Dinamarca, el 46è europeu cadet, junior i sub21, campionat organitzat per la Federació Europea sota la supervisió de la Federació Mundial. La participació va ser d’un total de 1.115 competidors provinents de tot Europa i la Federació Andorrana hi va participar amb quatre competidors: Gina del Río, Melania Hernández, Joel Quintana i Melchor Randy,

El millor resultat va ser el de Randy que va quedar cinquè d’Europa en la seva categoria després de no poder vèncer en el combat per la medalla de bronze contra el francès Yanis Lamotte. Per altra banda, Quintana es va classificar per als vuitens de final mentre que les altres dues representants tricolor no van tenir opcions de passar de la primera ronda.

«Es tracta d’un resultat excel·lent per a en Melchor i per a la resta de l’equip nacional que demostra una vegada més que, el treball realitzat per la Federació Nacional amb molt pocs recursos, és molt bo», comentava el director tècnic de la FAK, Xavier Herver.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT