PUBLICITAT

Ordino

Els Petits Cantaires Lauredians actuen als ‘Vermuts Musicals’

Oferiran un repertori amb el qual la majoria han après a cantar

Per El Periòdic

Imatge dels Petits Cantaires Lauredians
Imatge dels Petits Cantaires Lauredians | Ordino Clàssic

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la segona actuació del cicle Vermuts musicals que s’emmarca dins la programació d’Ordino Clàssic. El concert tindrà lloc el proper diumenge 17 de març, a la terrassa Mortiz, a la zona de l’Hortell, del camp de neu Ordino-Arcalís, a les 13 hores, i anirà a càrrec dels Petits Cantaires Lauredians, dirigits per Òscar Sánchez.
Proposen un programa amb el qual els seus joves membres han après a cantar polifonia. Una bona part de les obres son cànons d’estils molt diferents, que van des del cant gregorià fins al musical Laudemus Virginem, del Llibre Vermell de Montserrat.

Interpretaran peces com Par mon outrage, de Pietro Rosati; L’oiseau sauvage, de Cecile Capomaccio; Ensemble, de Jean-Jacques Goldman; Akai Hana (cançó tradicional japonesa); Elle est venue la nuit, basada en un conegut poema de Claude Roy; i cançons més simpàtiques i divertides, com El dimoni pelut, de Guida Sellarès; Mantusha lupamusha, de Josu Elberdin, i alguna sorpresa més. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT