PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sanè torna al MoraBanc

L’aler-pivot francès signa contracte fins a final de temporada

Per El Periòdic

Sanè, defensat per Claver, la temporada passada.
Sanè, defensat per Claver, la temporada passada. | Maricel Blanch

Després de les lesions d’Oliver Stevic i David Walker, el MoraBanc Andorra estava obligat a fitxar i avui ha anunciat el retorn de l’aler pivot Landing Sanè fins a final de temporada.

El jugador francès de 29 anys arriba provinent del Mornar Bar de Montenegro amb el que ha disputat aquesta mateixa temporada l’Eurocup acreditant uns números espectaculars amb 11 punts i 6,8 rebots per partit.

D’aquesta manera, Sanè retorna al club tricolor on la temporada passada va tenir una mitja de 7,7 punts i 2,8 rebots per partit. El seu espectacular rendiment en alguns partits, com les victòries contra el Barça Lassa i el Reial Madrid a casa, el van fer ser un dels jugadors importants en la ratxa de victòries que va catapultar l’equip als primers llocs de la Lliga Endesa, fet que va permetre que al final de temporada, el conjunt del llavors entrenador Joan Penyarroya ocupés la sisena posició a la taula.

En aquest context, segons ha explicat el director esportiu del MoraBanc, Francesc Solana, Sanè «és un jugador que tot i no tenir les mateixes característiques que Oliver Stevic, la seva polivalència en el quatre i el cinc, el converteix en una molt bona incorporació per nosaltres». En aquest sentit, ha assegurat que «ens pot donar un rendiment immediat perquè ja coneix el club i la competició».

En aquest sentit, el jugador de 28 anys i de 2,07 és un vell conegut del club, ja que el curs passat també va ser fitxat amb el curs començat, igual que ara. Malgrat això, a causa de la normativa, el francès no podrà jugar el partit de divendres de l’Eurocup al Poliesportiu contra l’Alba de Berlín però, en canvi, podrà debutar aquest mateix diumenge en el duel contra l’Herbalife Gran Canària que es disputa a les 17 hores al Poliesportiu d’Andorra.

És la segona vegada que vinc i penso que ho puc fer millor, estic molt encantat de tornar a Andorra», explicava Sanè en un vídeo emès a Instagram just després d’aterrar a l’aeroport del Prat. «Tinc moltes ganes de jugar perquè tinc molts bons records del Principat i ara ja estic tornant», manifestava i afegia que «estic molt content» i que «no puc esperar per conèixer l’equip». «Toca treballar, mai por», sentenciava.

Així, l’anunci arriba després de perdre en el primer partit de les semifinals de l’Eurocup, en la qual l’equip va perdre per 102 a 97 contra l’Alba Berlín. L’equip es va veure afectat pel cansament i la plantilla està patint després de tants partits. Malgrat això, Sanè, que destaca per la seva polivalència, podrà posar solució a això de manera immediata. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT