PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Liberals d’Andorra impulsarà una llei específica per als autònoms

Proposa mesures d'acompanyament per a les dones

Per El Periòdic

Gallardo i Costa interactuen amb els ciutadans, ahir a la plaça de la Rotonda.
Gallardo i Costa interactuen amb els ciutadans, ahir a la plaça de la Rotonda. | Liberals d\'Andorra

El programa electoral de Liberals d’Andorra té molt en compte la figura del treballador per compte propi que en els últims 10 anys han passat del 5 al 15% del teixit econòmic del país i per això elaborarà una llei específica per als autònoms.


El candidat a cap de Govern, Jordi Gallardo, va insistir que «el treballador autònom és molt important en el nostre model econòmic i en els darrers anys se l’ha tingut oblidat». Un fet que Liberals d’Andorra vol revertir, ja que «els autònoms són la nostra prioritat, creiem en ells, els necessitem i han de ser el motor de l’economia del país» i per això «portem al programa aquest projecte de llei per donar més cobertura a la figura dels autònoms», va subratllar.


Pel que fa als beneficis i una major protecció pels autònoms que recull el programa electoral de L’A són els següents: assegurar que els treballadors per compte propi tinguin una major protecció per sinistralitat i cessament d’activitat. A més, tindran bonificació per maternitat o paternitat i per tenir cura de menors o dependents. També es vol fomentar que les dones s’incorporin al treball autònom i s’oferirà formació gratuïta i específica per aquest col·lectiu, especialment en l’inici de l’activitat.

Acció al carrer

Candidats de la llista nacional de Liberals d’Andorra i dels joves van repartir programes electorals i díptics entre els ciutadans que passejaven per la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella. D’aquesta manera, des de «L’A intentem que la política estigui més a prop de la gent, reduint la distància entre els polítics i els ciutadans».
L’anècdota i la fotografia de la jornada l’han protagonitzat Jordi Gallardo i Ferran Costa, quan han entregat el programa electoral de Liberals d’Andorra a la Consòl Major d’Andorra la Vella, Conxita Mora, i a la consellera de social, Ester Vilarrubla.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT