PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nomen nega «rotundament» haver agredit una càmera d’RTVA

El cap de llista d’AS recorda que s’hauràn de demostrar les «greus acusacions»

Per Victoria Gómez Pérez

Eusebi Nomen davant els estudis d’RTVA.
Eusebi Nomen davant els estudis d’RTVA. | ANA

Eusebi Nomen va negar ahir «rotundament» a través d’un comunicat de premsa les acusacions d’agressió i assetjament verbal contra una operadora de càmera d’RTVA durant la nit electoral. De fet, Nomen nega cap agressió «contra qualsevol persona» i «davant la gravetat de la suposada denúncia o demanda» contra ell i la seva cap de premsa, va deixar en mans de la Policia o la Batllia la pertinent investigació. A més, Nomen va recordar-li al director d’RTVA, Xavi Mujal –qui va informar públicament de la denúncia–, que té l’obligació de «demostrar les greus acusacions penals», especialment quan considera que hauria comès una discriminació de gènere atacant la càmera –dona– i no el periodista –home–. 

El comunicat acaba destacant que «donada l’agressiva judicialització instaurada» per Mujal a RTVA i «l’inusual comportament de la direcció d’RTVA» contra la candidatura d’Andorra Sobirana (AS) al llarg de la campanya electoral –amb un recurs judicial de l’ens públic a la junta electoral–, mentre Mujal sigui director d’RTVA no acceptarà «cap interacció personal, professional o política amb RTVA sense la presència d’un notari».

Cal recordar que ahir l’operadora de càmera va interposar una denúncia en seu policial després de sentir-se «agredida i assetjada» verbalment mentre enregistrava imatges per a l’informatiu a la seu on AS es va reunir per seguir els resultats dels comicis.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT