PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bon paper dels equips nacionals a l’Andorra Sènior Cup

Els FAF Legends acaben en 11a posició dels majors de 35 i els Veterans Futbol Andorra en la 5a dels més de 45

Per Anna Ribas

L’Ezar és el campió d’entre els majors de 35 anys.
L’Ezar és el campió d’entre els majors de 35 anys. | Andorra Sènior Cup

L’Andorra Sènior Cup, torneig referent del futbol veterà, ha celebrat aquest cap de setmana la seva desena edició. La competició es disputava amb duels de 30 minuts de manera ininterrompuda en tres instal·lacions: l’Estadi Nacional, la Borda Mateu i el Camp d’Ordino. En la categoria de més de 35 anys, els vencedors van ser l’Ezar (Rioja), que es van imposar per 3-1 als Veteranos Pucela (Valladolid). El C.D. Numància (Sòria) va tancar el podi. L’equip andorrà de la federació FAF Legends va ser 11è.

Quant als majors de 45 anys, els Veterans Gramanet (BCN) es van imposar al Monkey Team (Lisboa) als penals. Els Veterans Futbol d’Andorra van ser cinquens.

L’edició d’enguany ha comptat amb un rècord de participació. Hi han competit vuit equips amb jugadors de més de 45 anys i 36 de més de 35. En definitiva: 44 conjunts i 1.300 persones entre jugadors i acompanyants provinents d’Andorra, França, Espanya, Portugal i Marroc.

En aquest sentit, l’organitzador Talin Puyaltó va afirmar que «ja tenim llista d’espera per a l’any que ve. Hem de fer un pensament de si volem ampliar les places. Tenim molta demanda i ho hem d’estudiar i mirar instal·lacions». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT