PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Casal, a punt de fer història a la Vertical dels Isards

Per El Periòdic

Ferran Teixidó, Òscar Casal i Arnau Soldevila
Ferran Teixidó, Òscar Casal i Arnau Soldevila | FAM

Òscar Casal i Imma Parrilla van ser els vencedors ahir de la renovada Vertical dels Isards, que recupera el recorregut de les Goretex Series. Casal, a més, es va quedar a prop del rècord de Kilian Jornet. Fa 12 anys Jornet va coronar el pic de Maians amb un temps estratosfèric de 37,17 minuts, rebaixant els 38,02 que havia fet l’any anterior. Òscar Casal va quedar molt a prop de la llegenda viva dissabte, amb 38,26 minuts. Darrere del germà gran dels Casal arribava Ferran Teixidó amb un temps de 39,35 minuts, i el tercer lloc se l’adjudicava a l’esprint Arnau Soldevila, amb 40,14 minuts.

En categoria femenina la més ràpida va ser Imma Parrilla, amb 52,59 minuts. La brasilera Fernanda Maciel, amb un temps de 54, 21 i la jove Andrea Sinfreu, amb 57,24 minuts van completar el podi.

Van ser 71 els participants que van disputar la vuitena edició de la Vertical dels Isards, amb un recorregut llarg de 4,4 quilòmetres i 935 metres de desnivell. La prova es va disputar per primera vegada al vespre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT