PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les eleccions de la FAF seran el 12 de setembre

La federació fa arribar als clubs les memòries econòmiques i les auditories

Per Miquel López-Egea

La junta de la FAF.
La junta de la FAF. | Maricel Blanch

Les eleccions a la Federació Andorrana de Futbol (FAF) seran el 12 de setembre. L’entitat va anunciar ahir als clubs afiliats i als membres de la junta, la data de l’assemblea extraordinària, la qual només té un punt del dia: «Convocatòria d’eleccions i aprovació del reglament electoral». Així, se celebrarà el 24 de juliol i, per tant, serà en aquella data en la qual la junta directiva dimitirà en bloc. Serà a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila d’Andorra la Vella, a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.30 hores en la segona.

D’aquesta manera, en aquella jornada s’aprovarà el reglament i el calendari electoral i es constituirà i s’anomenaran els membres de la junta electoral. El 29 de juliol es publicarà el cens electoral mentre que el 6 d’agost finalitzarà el termini de presentació de reclamacions al cens. Així, el 14 d’aquest mes, la junta publicarà el cens definitiu i la junta directiva es constituirà en comissió gestora. Seguint el calendari, del 16 al 23 d’agost es podran presentar les candidatures i el dia 26 es publicaran. Finalment, el 12 se celebraran els comicis. Serà a l’Estadi Comunal, en una assemblea extraordinària, a les 20.30 h.

Exercici de transparència

En aquest sentit, la federació va voler transmetre ahir un missatge de transparència i va fer arribar a tots clubs les memòries econòmiques de l’entitat i totes les seves auditories després de les crítiques sorgides.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT