PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

17 activitats esportives a la festa major de la Seu

Hi haurà tornejos de futbol, bàsquet així com la pedalada o curses

Per El Periòdic

Torneig de futbol 7 de la fesa major de la Seu.
Torneig de futbol 7 de la fesa major de la Seu. | RadioSeu

El programa Esport i Festa presenta un total de 17 activitats físiques i esportives per gaudir, un any més la festa major de la Seu d’Urgell de manera saludable i lúdica. La programació és elaborada pel Servei Municipal d’Esports, en col·laboració amb clubs i entitats esportives de la ciutat, i tindrà lloc de divendres 23 a dilluns 26 d’agost.


L’inici el marcarà la competició de bàsquet 3x3, al Palau d’Esports. Aquests darrers anys aquest torneig ja se celebra a cobert i sobre parquet, un canvi que els participants valoren positivament pel que fa a la funcionalitat de l’activitat. 


La programació esportiva continuarà dissabte, dia 24, amb els tornejos de futbol 7, de tennis i de pàdel. Tots tres començaran simultàniament a les 9 del matí, al Camp Municipal Emili Vicente i a les pistes de tennis i de pàdel municipals, respectivament. Dissabte a la tarda, a partir de 2/4 de 4 hi haurà el concurs de petanca, a les pistes municipals; a les 5, la cursa de roll ski, al Parc del Segre; i a les 10 de la nit, la Cursa d’Orientació, que s’iniciarà a la plaça dels Oms. Aquesta activitat serà just després d’un pregó que enguany també té accent esportiu, perquè serà a càrrec de les jugadores del Cadí La Seu.


El diumenge de festa major, dia 25, el programa començarà a les 10 del matí amb el campionat d’escacs al passeig Joan Brudieu. Més tard, el Camp Municipal Emili Vicente viurà una tarda completa de futbol. També diumenge, però a les 8 del vespre, la plaça del Camp del Codina acollirà una masterclass de zumba. La jornada es completarà amb l’acte institucional de reconeixement públic a esportistes i clubs de la Seu que han assolit èxits a nivell nacional o internacional al llarg de la temporada 2018-2019. La gala tindrà lloc a 1/4 de 9 del vespre a la Sala de la Immaculada.


El dilluns hi haurà una pedalada popular, una festa aquàtica i a la tarda, la cursa popular de 10 quilòmetres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT