PUBLICITAT

Andorra la Vella

Sílvia Riva i Justo Ruiz reben la palista Mònica Doria

L’esportista viatja aquest mes al Japó per començar a agafar sensacions al canal on es disputaran els Jocs

Per Anna Ribas

Sílvia Riva, Mònica Doria i Justo Ruiz durant la recepció.
Sílvia Riva, Mònica Doria i Justo Ruiz durant la recepció. | MARICEL BLANCH

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, van rebre ahir l’esportista andorrana Mònica Doria, que es va classificar per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La palista de la Federació Andorrana de Canoa-Caiac i Esports d’Aigües Braves va assolir la plaça olímpica al Campionat del Món de Canoa-Caiac que es va disputar a l’octubre a la Seu d’Urgell. Riva i Ruiz van felicitar Doria i el president de la Federació Andorrana de Canoa i Caiac i Esports d’Aigües Braves, Antoni Guerra, que la va acompanyar.

En la trobada, Doria va recordar el moment en el qual va aconseguir el bitllet per a Tòquio i va destacar la preparació que durà a terme al llarg dels pròxims mesos en vista als Jocs Olímpics. En aquest sentit, l’esportista va explicar que aquest mes ja viatja al Japó per començar a agafar sensacions: «El dia 20 marxem cap a Tòquio per veure com és el canal. Tinc moltes ganes de tornar a començar a entrenar, de posar-me en forma i d’anar a totes als Jocs».

De cara a la temporada va indicar que «ara tenim el primer període d’entrenament al novembre, al desembre entrenaré a la Seu i després faré un període de dos mesos a Austràlia per poder entrenar amb calor. Després tornaré a Tòquio i disputaré l’Europeu sènior a Londres i dues Copes del Món».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT